Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jadłospis 24.02 – 28.02.2025 r.

Strona główna Jadłospis Jadłospis 24.02 – 28.02.2025 r.

Poniedziałek

Śniadanie:

  • ser żółty, sałata, pomidor, mix pieczywa;
  • płatki jaglane na mleku;
  • ananas;
  • herbatka z cytryną;

Obiad I danie:

  • zupa pomidorowa z makaronem;

Obiad II danie:

  • pieczone podudzia z kurczaka;
  • ryż;
  • marchewka z groszkiem;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • smoothie truskawkowe;
  • bułeczka maślana;

II podwieczorek:

  • kolorowe kanapeczki;
  • woda mineralna niegazowana;

Wtorek

Śniadanie:

  • polędwica wędzona, sałata masłowa, świeży ogórek;
  • mix pieczywa;
  • płatki owsiane na mleku;
  • herbatka malinowa;

Obiad I danie:

  • zupa ogórkowa;

Obiad II danie:

  • pulpeciki w sosie koperkowym;
  • kasza pęczak;
  • surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • hot – dog;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Środa

Śniadanie:

  • bukiet wędlin, mix serów;
  • twarożek ze szczypiorkiem;
  • mix świeżych warzyw;
  • mini bułeczki;
  • kakao;
  • mandarynki;

Obiad I danie:

  • biały barszcz z jajkiem;

Obiad II danie:

  • pyzy z gotowanych ziemniaków z serem i jogurtem;
  • surówka z marchewki i jabłka;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • cynamonki z ciasta francuskiego;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Czwartek

Śniadanie:

  • domowy pasztet;
  • sałata, ogórek kiszony, mix pieczywa;
  • płatki kukurydziane na mleku;
  • herbatka z owoców leśnych;

Obiad I danie:

  • zupa kalafiorowa;

Obiad II danie:

  • pieczony filet z kurczaka w sosie pomidorowym;
  • kasza bulgur;
  • mizeria;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • pączki;
  • kakao;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Piątek

Śniadanie:

  • pasta jajeczna ze szczypiorkiem i rzodkiewką;
  • mix pieczywa;
  • herbata truskawkowa;

Obiad I danie:

  • zupa – krem z cukini z makaronem;

Obiad II danie:

  • paluszki rybne;
  • ziemniaki z wody;
  • surówka z kiszonej kapusty;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • jabłecznik;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Skip to content