Poniedziałek
Śniadanie:
- kiełbasa krakowska, sałata masłowa, pomidor, mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- ogórek w słupkach;
- herbatka z cytrynką;
Obiad I danie:
- bulion wołowo – drobiowy z makaronem;
Obiad II danie:
- kotleciki drobiowe;
- ryż;
- fasolka szparagowa;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- twaróg chudy z miodem, mix pieczywa;
- płatki wielozbożowe na mleku;
- pomarańcze
- herbatka pomarańczowa;
Obiad I danie:
- zupa szczawiowa z jajkiem;
Obiad II danie:
- strogonoff wieprzowy;
- kasza gryczana;
- surówka z ogórka kiszonego;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- mini pizzerinki z ciasta francuskiego z szynką serem i sosem pomidorowym;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- bukiet wędlin i serów, mus pasztetowy, twarożek ze szczypiorkiem;
- mix świeżych warzywa;
- mini bułeczki;
- mandarynki;
Obiad I danie:
- zupa grochowa na wędzonce;
Obiad II danie:
- kopytka z sosem pieczarkowym;
- surówka z marchewki i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ryż z duszonymi jabłkami z cynamonem i jogurtem;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- jajecznica ze szczypiorkiem, mix pieczywa;
- płatki cynamonowe na mleku;
- pomidorki koktajlowe;
- herbatka z cytryną;
Obiad I danie:
- zupa – krupnik;
Obiad II danie:
- drobiowa carbonara z indyka z makaronem penne;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka brokułowa z szynką, jajkiem, kukurydzą i majonezem;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- ser żółty, sałata, rzodkiewka, ogórek, mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- borówki;
- herbata z owoców leśnych;
Obiad I danie:
- zupa koperkowa z makaronem;
Obiad II danie:
- Pieczone paluszki rybne;
- Ziemniaki z wody z koperkiem;
- Surówka z kapusty kiszonej;
- Kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- Nutella bananowa;
- Wafle ryżowe;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;