Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jadłospis 17.03 – 21.03.2025 r.

Strona główna Jadłospis Jadłospis 17.03 – 21.03.2025 r.

Poniedziałek

Śniadanie:

  • kiełbasa krakowska, papryka, sałata;
  • mix pieczywa;
  • płatki kakaowe pełnoziarniste na mleku;
  • herbatka owocowa;
  • melon;

Obiad I danie:

  • rosół drobiowy z makaronem;

Obiad II danie:

  • pieczone pałeczki z kurczaka;
  • ryż;
  • marchewka z groszkiem;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • crossaint z cukrem pudrem;
  • kawa zbożowa;

II podwieczorek:

  • kanapki z wędliną i ogórkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Wtorek

Śniadanie:

  • pieczona pierś z kurczaka, sałata, ogórek;
  • mix pieczywa;
  • płatki jaglane na mleku;
  • herbatka z cytryną;
  • marchewka w słupkach;

Obiad I danie:

  • zupa ogórkowa;

Obiad II danie:

  • kotlety schabowe;
  • pieczone ćwiartki ziemniaczane;
  • sałata lodowa z warzywami;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • hot – dog;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Środa

Śniadanie:

  • bukiet wędlin i serów;
  • serek wiejski ze szczypiorkiem;
  • mix świeżych warzyw;
  • mini babeczki;
  • kakao;
  • banany;

Obiad I danie:

  • zupa fasolowa na wędzonce;

Obiad II danie:

  • pyzy z serem na słodko;
  • kwaśna śmietana;
  • surówka z marchewki;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • smoothie truskawkowe;
  • chałka;

II podwieczorek:

  • kanapki z szynką, sałatą i papryką;
  • woda mineralna niegazowana;

Czwartek

Śniadanie:

  • pasztet, sałata, ogórek kiszony;
  • mix pieczywa;
  • płatki zbożowe na mleku;
  • herbatka pomarańczowa;
  • pomidorki koktajlowe;

Obiad I danie:

  • zupa krupnik;

Obiad II danie:

  • spaghetti bolognese
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • sałatka z makaronu ryżowego z kurczakiem, kukurydzą i papryką;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Piątek

Śniadanie:

  • pasta jajeczna ze szczypiorkiem;
  • mix pieczywa;
  • kasza manna z sokiem malinowym;
  • herbatka truskawkowa;
  • borówki;

Obiad I danie:

  • zupa krem z białych warzyw;

Obiad II danie:

  • paluszki rybne;
  • ziemniaki gotowane;
  • surówka z kiszonej kapusty;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • ciasto zebra;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Skip to content