Poniedziałek
Śniadanie:
- szynka, sałata masłowa, ogórek konserwowy, mix pieczywa;
- płatki wielozbożowe na mleku;
- ananas;
- herbata;
Obiad I danie:
- zupa pomidorowa z makaronem;
Obiad II danie:
- kotlety drobiowe;
- ryż;
- mix sałat z sosem jogurtowym;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- ser żółty, sałata masłowa, świeży ogórek, mix pieczywa;
- płatki ryżowe na mleku;
- papryka w słupkach;
- herbata z cytryną;
Obiad I danie:
- zupa – kapuśniak ze słodkiej kapusty;
Obiad II danie:
- pulpeciki wieprzowe w sosie pomidorowym;
- kasza pęczak;
- surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy;
- kompot wieloowocowy
Podwieczorek:
- jogurt malinowy;
- bułka maślana;
- kompot;
II podwieczorek:
- kanapki z wędliną, sałatą i pomidorem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- jajecznica ze szczypiorkiem;
- mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbata pomarańczowa;
- banan;
Obiad I danie:
- zupa wielowarzywna;
Obiad II danie:
- kluski leniwe z masełkiem i bułką tartą;
- surówka z marchewki i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- mix kolorowych kanapek na bagietce oraz grahamce;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczony indyk, papryka, sałata, mix pieczywa;
- płatki jaglane z cynamonem na mleku;
- herbata malinowa;
- pomidorki koktajlowe;
Obiad I danie:
- zupa – barszcz ukraiński;
Obiad II danie:
- gulasz wieprzowy;
- kasza gryczana;
- surówka z ogórka kiszonego;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- galaretka z bitą śmietaną i owocami;
- biszkopt;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- jajka na twardo, majonez, szczypiorek, mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- herbata z owoców leśnych;
Obiad I danie:
- zupa – krem pieczarkowy z łazankami;
Obiad II danie:
- makaron świderki z sosem truskawkowym i jogurtem;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ciasto marchewkowe;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;