Poniedziałek
Śniadanie:
- szyneczka, sałata masłowa, papryka, mix pieczywa;
- płatki kakaowe na mleku;
- ogórek świeży w słupkach;
- herbatka z owoców leśnych;
- arbuz;
Obiad I danie:
- zupa pomidorowa z makaronem;
Obiad II danie:
- pieczone bioderka drobiowe;
- kasza pęczak;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- bułka maślana z serkiem homogenizowanym;
- kakao;
II podwieczorek:
- kanapki z wędliną i ogórkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- serek kanapkowy, sałata, ogórek, rzodkiewka;
- mix pieczywa;
- owsianka z cynamonem na mleku;
- herbatka malinowa;
- jabłko;
Obiad I danie:
- zupa barszcz ukraiński;
Obiad II danie:
- klopsy w sosie koperkowym;
- kasza bulgur;
- mizeria;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- tortilla z pieczonym kurczakiem i warzywami;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- parówki na ciepło, ketchup;
- mix pieczywa z masłem;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbatka;
- jabłko;
Obiad I danie:
- zupa kapuśniak;
Obiad II danie:
- kotlety ziemniaczane z mozzarellą i sosem pieczeniowym;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- tosty z szynką, serem i ketchupem;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczony schab, sałata, ogórek kiszony;
- mix pieczywa;
- płatki jaglane na mleku;
- herbata truskawkowa;
- świeży ogórek w słupkach;
Obiad I danie:
- zupa jarzynowa;
Obiad II danie:
- indyk w sosie orientalnym z warzywami;
- ryż z kurkumą;
- surówka z białej kapusty, marchewki i natki pietruszki;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka jarzynowa;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- ser żółty, sałata, pomidor;
- mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- herbata z owoców leśnych;
- gruszka;
Obiad I danie:
- zupa krem marchewkowy z makaronem;
Obiad II danie:
- lasagne z sosem pomidorowym i beszamelem;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kolorowe kanapeczki;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;