Poniedziałek
Śniadanie:
- kiełbasa krakowska, papryka, sałata, mix pieczywa;
- płatki kakaowe na mleku;
- herbata z owocowa;
- melon;
Obiad I danie:
- rosół drobiowy z makaronem;
Obiad II danie:
- pieczone pałeczki z kurczaka;
- ryż;
- marchewka z groszkiem;
- Kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kawa zbożowa;
- croissant z cukrem pudrem;
II podwieczorek:
- kanapki z wędliną, sałata i rzodkiewką;
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- szynka, sałata, ogórek, mix pieczywa;
- płatki jaglane na mleku;
- ogórek w słupkach;
- herbata z cytryną;
Obiad I danie:
- zupa ogórkowa;
Obiad II danie:
- kotlety schabowe;
- pieczone ćwiartki ziemniaczane;
- surówka z gotowanego buraka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka z makaronu ryżowego z kurczakiem, kukurydzą i papryką;
- herbata;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- parówki na ciepło, ketchup, mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- pomarańcze;
- herbata;
Obiad I danie:
- zupa fasolowa na wędzonce;
Obiad II danie:
- naleśniki z serem i dżemem;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- hamburgery;
- herbata;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczony schab, sałata, ogórek kiszony, mix pieczywa;
- płatki wielozbożowe na mleku;
- marchewka w słupkach;
- herbatka;
Obiad I danie:
- zupa krupnik;
Obiad II danie:
- spaghetti bolognese;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- smoothie;
- chałka;
II podwieczorek:
- kanapki z szynką, sałatą i papryka;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- pasta jajeczna ze szczypiorkiem, mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- borówki;
- herbata truskawkowa;
Obiad I danie:
- zupa krem z białych warzyw;
Obiad II danie:
- paluszki rybne;
- ziemniaki gotowane;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- domowe ciasto drożdżowe;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;