Poniedziałek
Śniadanie:
- szyneczka, sałata masłowa, papryka, mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- ogórek świeży w słupkach;
- herbatka z cytryną;
Obiad I danie:
- bulion wołowo – drobiowy z makaronem;
Obiad II danie:
- kotleciki drobiowe;
- ryż;
- fasolka szparagowa;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- serek wiejski z rzodkiewką;
- bułka krojona;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- twaróg chudy z miodem;
- mix pieczywa;
- płatki wielozbożowe na mleku;
- herbatka pomarańczowa;
- pomarańcza;
Obiad I danie:
- zupa szczawiowa z jajkiem;
Obiad II danie:
- strogonoff wieprzowy;
- kasza gryczana;
- surówka z ogórka kiszonego;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- rogaliki z jabłkiem z ciasta francuskiego;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- jajecznica ze szczypiorkiem;
- mix pieczywa;
- płatki cynamonowe na mleku;
- herbatka z cytryną;
- pomidorki koktajlowe;
Obiad I danie:
- zupa grochowa na wędzonce;
Obiad II danie:
- kopytka z sosem pieczarkowym;
- surówka z marchewki i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- hamburgery;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- ser żółty, sałata masłowa, ogórek, mix pieczywa;
- owsianka z cynamonem na mleku;
- herbatka z owoców leśnych;
- marchewka w słupkach;
Obiad I danie:
- zupa zacierkowa;
Obiad II danie:
- carbonara drobiowa z makaronem penne;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka z brokułów, z szynką, jajkiem, kukurydza i majonezem;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- pasta z awokado i jaka ze szczypiorkiem i rzodkiewką;
- mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- herbata z owoców leśnych;
- borówki;
Obiad I danie:
- zupa koperkowa z makaronem;
Obiad II danie:
- krokiety ze szpinakiem i mozzarellą;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ciasto biszkoptowe z malinami i bitą śmietaną;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;