Poniedziałek
Śniadanie:
- ser żółty, sałata, pomidor;
- mix pieczywa;
- płatki owsiane z miodem i cynamonem na mleku;
- herbatka z cytryną;
- ananas;
Obiad I danie:
- zupa pomidorowa z makaronem;
Obiad II danie:
- kotlety drobiowe;
- frytki karbowane;
- surówka z kapusty pekińskiej i kukurydzy;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- smoothie truskawkowe;
- bułeczka maślana z serkiem waniliowym;
II podwieczorek:
- kanapki z wędliną, sałatą i ogórkiem;
Wtorek
Śniadanie:
- polędwica wędzona, sałata masłowa, świeży ogórek;
- mix pieczywa;
- kluski lane na mleku;
- herbatka malinowa;
- pomidorki koktajlowe;
Obiad I danie:
- zupa ogórkowa;
Obiad II danie:
- pulpeciki w sosie koperkowym;
- kasza pęczak;
- marchewka z groszkiem;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- hot dog;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- owoce;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- bukiet wędlin i serów;
- twarożek z miodem, dżem, serki topione;
- mix pieczywa;
- mini babeczki;
- kakao;
- banany;
Obiad I danie:
- zupa fasolowa na wędzonce;
Obiad II danie:
- pyzy z gotowanych ziemniaków z serem i jogurtem;
- surówka z marchewki i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- cynamonki z ciasta francuskiego;
- lemoniada truskawkowa z miętą;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- owoce;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- domowy pasztet, sałata, ogórek kiszony;
- mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbatka z owoców leśnych;
- papryka w słupkach;
Obiad I danie:
- zupa kalafiorowa;
Obiad II danie:
- pieczony filet z kurczaka w sosie pomidorowym;
- kasza bulgur;
- mizeria;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kolorowe kanapki;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- owoce;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- twarożek kanapkowy ze szczypiorkiem i rzodkiewką;
- mix pieczywa;
- kasza manna z duszonymi malinami;
- herbatka truskawkowa;
- borówki;
Obiad I danie:
- krem z zielonej cukinii z grzankami ziołowymi;
Obiad II danie:
- pieczony filet z dorsza;
- ziemniaki z wody;
- surówka z kapusty kiszonej;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- jabłecznik;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- owoce;
- woda mineralna niegazowana;