Poniedziałek
Śniadanie:
- kiełbasa krakowska, sałata masłowa, ogórek;
- mix pieczywa;
- płatki owsiane na mleku;
- herbatka;
- mandarynki;
Obiad I danie:
- rosół drobiowo – wołowy z makaronem;
Obiad II danie:
- pieczone bioderka z kurczaka z cukinią;
- ryż z kurkumą;
- duszona mini marchewka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- crossaint z nadzieniem malinowym;
- ciepłe mleko waniliowe;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- serek śmietankowy, wędlina, sałata masłowa, kolorowe warzywa;
- mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbata z cytryną;
- ogórek w słupkach;
Obiad I danie:
- zupa zacierkowa;
Obiad II danie:
- kotlety mielone;
- ziemniaki z wody;
- buraczki zasmażane;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ryż z duszonym jabłkiem i jogurtem;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- frankfurterki na ciepło;
- mix pieczywa;
- płatki kakaowe na mleku;
- herbatka;
- arbuz;
Obiad I danie:
- żurek z jajkiem;
Obiad II danie:
- kopytka z sosem pieczarkowym;
- surówka z marchewki i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- nutella bananowa;
- wafle ryżowe / ciastko zbożowe;
- woda z cytryną, miodem i miętą;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczona pierś z indyka, sałata, pomidor;
- mix pieczywa;
- płatki ryżowe na mleku;
- herbatka malinowa;
- gruszka;
Obiad I danie:
- zupa krupnik;
Obiad II danie:
- makaron penne;
- sos wieprzowo – szpinakowo – paprykowy;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka jarzynowa;
- pieczywo;
- herbatka pomarańczowa;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- pasta jajeczna z awokado, szczypiorkiem i rzodkiewką;
- mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- herbatka;
- pomidorki koktajlowe;
Obiad I danie:
- krem z dyni z makaronem;
Obiad II danie:
- pieczone paluszki rybne;
- ziemniaki z wody;
- surówka z kapusty kiszonej i jabłka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ciasto marchewkowe;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;