Poniedziałek
Śniadanie:
- Żółty ser, wędlina, sałata, kolorowa papryka, mix pieczywa;
- Płatki kakaowe wielozbożowe na mleku;
- Herbata z owoców leśnych;
- Arbuz;
Obiad I danie:
- Zupa pomidorowa z makaronem
Obiad II danie:
- Pieczone bioderka drobiowe;
- Kasza pęczak;
- Warzywa gotowane na parze;
- Kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- Kisiel truskawkowy;
- Borówki;
- Wafle ryzowe, herbatniki, biszkopty;
II podwieczorek:
- kanapki z wędliną, sałatą i ogórkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- serek kanapkowy, sałata, ogórek, rzodkiewka, mix pieczywa;
- owsianka z cynamonem na mleku;
- papryka w słupkach;
- herbata malinowa;
Obiad I danie:
- barszcz ukraiński;
Obiad II danie:
- klopsy w sosie koperkowym;
- kasza bulgur;
- mizeria;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka jarzynowa;
- pieczywo;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- parówki na ciepło, ketchup, mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- jabłko;
- herbatka z owoców leśnych;
Obiad I danie:
- kapuśniak;
Obiad II danie:
- kotlety ziemniaczane z sosem pieczeniowym;
- mix sałat w sosie ziołowo – jogurtowym;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- tosty z szynką, serem i ketchupem;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczona pierś z kurczaka, sałata, mix świeżych warzyw, mix pieczywa;
- płatki jaglane na mleku;
- świeży ogórek w słupkach;
- herbatka truskawkowa;
Obiad I danie:
- zupa jarzynowa;
Obiad II danie:
- indyk w sosie orientalnym z warzywami;
- ryż z kurkumą;
- surówka z białej kapusty, marchewki i natki pietruszki;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kakao;
- bułka maślana z serkiem waniliowym;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- jajko z majonezem, sałata, rzodkiewka, mix pieczywa;
- kasza manna z sokiem malinowym;
- gruszka;
- herbata z cytrynką;
Obiad I danie:
- zupa krem z zielonej cukinii z makaronem;
Obiad II danie:
- kotleciki rybne;
- ziemniaki gotowane;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kolorowe kanapeczki;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;